Trabzonspor’un deplasmanda ezeli rakibi Galasaray’ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı tribünden takip eden A Milli Takımımızın teknik direktörü Stefan Kuntz, Trabzonsporlu futbolcuya hayran kaldı.

Piyasa değeri olarak Süper Lig’n en değerli oyuncusu konumunda olan Uğurcan Çakır, yaptığı kritik kurtarışlar ile Galatasaray karşısında alınan galibiyette büyük pay sahibi oldu.

A Milli Takımımızın formasını başarıyla terleten Uğurcan Çakır’ın Galatasaray deplasmanında gösterdiği performanstan oldukça memnun kaldığı öğrenilen Kuntz, 25 yaşındaki başarılı kaleciden çevresindekilere övgüyle bahsetti.

Trabzonspor’da kaptanlık görevini de başarıyla temsil eden Uğurcan Çakır için bordo mavili kulübe transfer teklifleri yağarken, çocuktan beri tuttuğu takımda şampiyonluk yaşamadan ayrılmayı düşünmediğini belirten Uğurcan Çakır, takımda kalarak bordo mavili takıma önemli katkı sağladı.

Avrupa’nın dev kulüplerinden gelen teklifleri, Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamaya değişmeyen Uğurcan Çakır, bu duruşuyla Trabzonsporlu taraftarların da büyük takdirini topladı.


 

Editör: TE Bilişim