Hatayspor'dan Katar Ligi takımlarından El Arabi'ye transfer olan 25 yaşındaki Gabon'lu forvet Süper Lig lideri Trabzonspor'un listesine girdi.

Koita sakatlıktan kurtulamadı
Sezon başında kadrosuna kattığı Fode Koita'dan yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yararlanamayan Trabzonspor, devre arasında yıldız futbolcuyu kadrosuna katarak şampiyonluk yolunda daha da güçlenmek istiyor.

Uyum sorunu yaşamaz
Bordo mavililer devre arasında yapılacak transferlerde lige ve takıma uyum sıkıntısını en aza indirmek için Süper Ligi yakından tanıyan Gabonlu golcü Boupendza'yı transfer etmek için harekete geçti.

Trabzonspor'a gelmeyi çok istiyor
Golcü futbolcunun da Trabzonspor'a gelmeyi çok istediği ve bu transferin büyük ihtimalle gerçekleşeceği belirtildi.

El Arabi'de mutsuz
Trabzonspor'un El Arabi'de mutsuz olan golcü futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi.

Fenerbahçe ve Krasnodar istemişti
Hatayspor’da ortaya koyduğu performans sonrası Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği, Rus ekibi Krasnodar’ın 8 milyon Euro ödemeyi göze aldığı Gabonlu futbolcu ocakta takımında kalırken sezon sonu Katar ekibi El Arabi’ye transfer olmuştu.

Lige iyi başladı
25 yaşındaki Gabonlu golcü bu sezon El Arabi formasıyla 8 maçta forma giyerken, bu maçlarda 3 gol ve 2 asistlik bir peformans sergiledi.

Piyasa değeri 85 kat arttı
Hatayspor'a transfer olduğunda piyasa değeri 100 bin euro olan Boupendza'nın şu anki piyasa değeri ise 8,5 milyon euro olarak gösteriliyor. (Ajansspor)

Editör: TE Bilişim