Trabzonspor, bir süredir devam eden gol yollarında etkili bir hücum oyuncusu arayışında 31 yaşındaki Loic Remy isminde karar kıldı. Kariyerinin önemli bir bölümünü kiralık olarak farklı takımlarda geçiren eski Chelsea'li oyuncu sezon başında La Liga ekibi Las Palmas ile anlaşmaya varmıştı. Ancak Las Palmas'ta yeteri kadar forma şansı bulamadığını düşünen, ayrıca parasını almada sıkıntılar yaşayan Remy'ye bordomavili yönetim resmi bir teklif yaparak, "Kulübünle olan bonservis sorununu çözersen biz seni bedelsiz olarak transfer etmeye hazırız. Yarım sezon için 500 bin euro, gelecek sezon için de 1 milyon 200 bin euro veririz" önerisini sundu.

13 MAÇTA 6 GOL ATTI
Oyuncu tarafından oldukça makul kabul edilen bu teklif karşısında görüşmelerin olumlu şekilde seyrettiği ve futbolcunun bonservis bedelsiz transfer edilme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu ifade edildi. Bu sezon Las Palmas'ta 13 maça çıkan hücum oyuncusu Remy, rakip fileleri 6 kez sarsmayı başardı. Sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan Remy forvetin yanı sıra kanatlarda da başarı ile görev yapabiliyor. Çalımbay, Remy'yi çok istiyor.

Fotomaç / Yunus Emre SEL

RAKAMLAR iLE REMY
Kariyeri boyunca forma giydiği liglerde 326 maçta 114 kez fileleri sarsan Remy, 30 da asist yaptı. 16 sarı, 3 de kırmızı kart gördü. 2 Haziran 2009'dan bu yana Fransa Milli Takımı'nda oynayan Remy, 31 maçta forma giydi ve 7 gol attı..