Gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor yönetimi; Fode Koita, Youssouf Sabaly ve Edin Visca için milli arada harekete geçecek. İşte Trabzonspor'un transfer planına ait tüm detaylar

Öncelikle sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyunculara yönelen bordo-mavililer, üç futbolcuyla birden görüşmelerde bulunacak.

Bordo-mavililer bu doğrultuda ilk olarak 30 yaşındaki Gineli santrfor Fode Koita için Kasımpaşa ile masaya oturacak.

Trabzonspor yönetimi, ikinci hamle olarak Fransa temsilcisi Bordeaux'dan 28 yaşındaki Senegalli sağ bek Youssouf Sabaly'in transferini de sonuçlandırmaya çalışacak.

VISCA, AVCI'NIN GÖZBEBEĞİ
Trabzonspor'da ayrıca Medipol Başakşehir'in futbolcusu Edin Visca transferinde de ısrar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımda görmeyi çok istediği oyuncu için girişimler sezonun tamamlanmasının ardından hızlandırılacak.

Şartlara bağlı olarak yapılacak görüşmeler neticesinde Trabzonspor birçok kez gündeme gelen 31 yaşındaki Boşnak sağ kanadın transferinde de bu dönem mutlu sona ulaşmak istiyor. Bordo-mavililerde hedef; takviyeleri erken tamamlamak.

TAKVİYE SAYISI DEĞİŞEBİLİR
Bordo-mavililer ayrıca sol bek, sol kanat ve forvet için de girişimlerini sürdürdüğü, ayrılacak oyuncuların durumuna göre transfer sayısının değişebileceği, şartların oluşması durumunda orta sahaya da bir takviye daha yapabileceği kaydedildi.

Bu sezon Fransa Lig 1'de Bordeaux forması ile 24 maça çıkan Sabaly, 2 asist yaptı. Deneyimli sağ bek 21 kez de Senegal Milli Takımı'nda oynadı.

2016-17 sezonunda Blackburn Rovers'tan Kasımpaşa'ya transfer olan deneyimli oyuncu İstanbul ekibiyle çıktığı 110 resmi maçta 31 gol atıp 11 de asist yaptı. Abdullah Avcı'nın Koita'yı uzun süredir takip ettiği belirtildi.

Başakşehir'in kulüp efsanesi haline gelen Edin Visca, bugüne kadar turuncu-lacivertli takımla 371 maça çıktı. Boşnak oyuncu bu karşılaşmalarda 106 gol atıp 105 de asist yaptı.