Transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor; İbanez, Sheidaev, Bero ve Durica’nın ardından uzun süredir peşinde olduğu Napolili Omar El Kaddouri’de de mutlu sona ulaşmak üzere... Usta ve kurmayları, bonservisine 7 milyon Euro istenen 25 yaşındaki oyuncuyu 1 seneliğine kiralayacak 

Habertürk'ün haberine göre : Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeyi hedefleyen Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda İbanez, Jan Durica, Matus Bero ve Ramil Sheidaev’i renklerine bağlayan Bordo- Mavililer, Napoli’de forma giyen Omar El Kaddouri’de de mutlu sona çok yaklaştı. İtalyan ekibi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Faslı oyuncu için istenen 7 milyon Euro’luk yüksek bonservis bedeli nedeniyle görüşmeler durma noktasına gelse de başkan Muharrem Usta ve kurmaylarının kiralık formülünü devreye sokarak yeniden harekete geçtiği öğrenildi. Yanal’ın alınmasını çok istediği yıldız oyuncu için tüm şartları zorlayan Usta’nın ısrarcı tavrı sonrası Napoli yetkililerinin de kiralık önerisine sıcak baktığı ve bu transferin birkaç güne bitmesine kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi.  

2 İSİM DAHA YOLDA  

Trabzonspor’un transfer listesindeki diğer isimler olan Castillo ve Ogenyi Onazi için ise geri sayım sürüyor. Kulübü ve kendileriyle her konuda anlaşılan iki futbolcunun da önümüzdeki günlerde resmi imzayı atıp Bordo-Mavililer’in Macaristan’da yaptığı kampa katılmaları bekleniyor.