Forvet transferinde Los Angeles Galaxy forması giyen Gyasi Zardes'le görüşen Trabzonspor yönetiminin, flaş bir kararla Porto'nun Güney Koreli santraforu Hyan Jun Suk'la anlaştı.

Zardes'le anlaşma sağlayan ancak kulübü Los Angels Galaxy'nin belirlediği bonservis bedelini yüksek bulan yönetimin, Porto'dan Hyan Jun Suk'la satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağladığı öğrenildi.

Bordo mavili yönetimin Gyasi Zardes transferinden de vazgeçmediği belirtilirken, şartların oluşması durumda her iki oyuncunun kadroya kazandırılması planlanıyor.

25 yaşındaki Hyan Jun Suk 2015- 2016 sezonunda Porto'ya, Vitoria Setubal takimindan transfer oldu. Kariyerinde Ajax macerasıda olan Hyan Jun Suk geride bıraktığımız sezonda Porto formasıyla 14 maçta 2 gollük katkı verdi. Güney Kore Milli takımında ise 8 maçta 3 gol kaydetmeyi başardı.

Öte yandan Trabzonspor'un Türkiye'ye getirdiği ve sağlık kontrolünden geçen Fabian Castillo'nun transferinde ödeme planı yüzünden pürüz çıktı.

Konu hakkında açıklama yapan Trabzonspor başkanı Muharrem Usta, Dallas kulübü ve oyuncunun menajerinin taahüt edilen paraların tamamını peşin istediklerinden dolayı sorun olduğunu belirtti. Sorunu en kısa zamanda çözeceklerini belirten Usta, Kolombiyalı oyuncuyu bir anca kampa göndermek istediklerini vurguladı.