Avrupa’yı karış karış dolaşan İzleme Komitesi, yönetime ocak ayı için 2 isim önerdi. Sırbistan Milli takım sol beki Filip Mladenovic ve forvet arkası oynayan Nikola Petkovic, Bordo-Mavili kurmayların masasında duruyor. Yapılacak değerlendirmenin ardından 2 oyuncu için girişimler hızlanacak.

NOVAK’A ALTERNATİF

Trabzonspor'da transfer hareketliği hız kazandı. Bordo-Mavili yönetim İzleme Komitesi’nin tavsiye ettiği isimleri değerlendirip, transfer edilmesi gerektiğine inandıkları oyuncular için harekete geçecek. Bu isimler içinde 2 futbolcu şu an diğerlerine göre bir adım önde bulunuyor. Bunlardan ilki Polonya’nın Lechia Gdansk takımında oynayan sol bek Filip Mladenovic. 28 yaşında 1.81 boyunda olan Mladenovic, Sırbistan Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Filip Novak’ın alternatifi olarak düşünülen Sırp sol bekin, sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor.

EFSANE BOBAN’IN KOPYASI

Diğer oyuncu ise Sırp futbolunu efsane ismi Boban’a benzetilen 23 yaşındaki Nikola Petkovic. 10 numara oynayan Petkovic, Sırbıstan’da geleceğin yıldızlarından birisi olarak gösteriliyor. Sırp ligi takımlarından Javor-Matis’in formasını giyen genç yetenek, bir süredir Trabzonspor İzleme Komitesi tarafından takip ediliyordu. 1.85 boyundaki Nikola Petkovic, bu sezon 15 maçta 8 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Her iki oyuncu için önümüzdeki günlerde kulüpleriyle görüşmelere başlanacağı ifade edildi.

Nikola Petkovic kimdir?

Adı: Nikola Petkovic
Yaş: 23
Boyu: 1,85 m
Uyruğu: Sirbistan
Mevki: Orta saha - On Numara
Ayak: Çift ayakli
Güncel kulüp: Javor-Matis
Söz. Bit. Tar.:      30.06.2021

Filip Mladenovic kimdir?

Adı: Filip Mladenovic
Yaş: 28
Boyu: 1,81 m
Uyruğu: Sirbistan
Mevki: Defans - Sol Bek
Ayak: Sol ayak
Güncel kulüp: Lechia Gdansk
Söz. Bit. Tar.: 30.06.2020

Kaynak: Karadeniz