Hosseini ile yeni kontrat konusunda henüz anlaşamayan Trabzonspor’un, Torino forması giyen Nicolas N’Koulou ile görüştüğü iddia edildi. İtalyan basınına göre; Bordo-Mavililer 31 yaşındaki stopere 3 yıllık teklif yapmaya hazırlanıyor.

Roma’nın sağ beki Bruno Peres ile ön protokol yapan, Parma’dan Gervinho ve Cornelius ile görüşmelerini sürdüren Fırtına’nın son olarak Nicolas N’Koulou ile ilgilendiği öne sürüldü. Torino ile sezon sonunda kontratı bitecek olan 31 yaşındaki Kamerunlu stoperin, Fırtına’nın radarında olduğu yazıldı. Bu sezon Serie A’da 15 maça çıkan N’Koulou, lig bitiminde bonservisini eline alacak. Tecrübeli oyuncunun menajeriyle temasta olan Trabzonspor’un 3 yıllık teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. 

Değeri 7 milyon Euro

72 kez Kamerun Milli Takımı’nın formasını terleten N’Koulou, Hosseini’nin yerine alınabilir. Öyle ki, İranlı stoper ile yeni kontrat konusunda henüz anlaşamayan Bordo-Mavililer, oyuncunun menajerinin sürekli fiyat artırmaya yönelik hamleleri nedeniyle görüşmeleri durdurmuştu. Piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösterilen 1.84 boyundaki N’Koulou, daha önce Lyon, Marsilya ve Monaco gibi kulüplerin formasını terletti.