Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da gündeminde uzun süre yer alan Vlad Chiriches için Fransa'dan bir talip çıktı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux'nun, Vlad Chiriches için Napoli'ye bir teklif sunması bekleniyor.

Ara transfer döneminde kadrosuna bir savunma oyuncusu takviye yapmak isteyen Bordeaux, Napoli'nin kapısını Vlad Chiriches için çalacak. İtalyan temsilcisinin Vlad Chiriches için yaklaşık 5 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtildi. Fransız basınında yer alan haberde bu sezon sadece 2 maçta Napoli forması giyen Vlad Chiriches'in de şans bulamadığı için ayrılmaya sıcak baktığına yer verildi.

Geçtiğimiz günlerde ara transfer döneminde dafans bölgesi için 5 milyon euroluk bütçe ayıran Trabzonspor'un da Chiriches ile ilgilendiği ortaya çıktmışı. Bordo-mavili ekibin Chiriches dışındaki alternatiflerinden biri de Nice forması giyen Dante olarak gösterildi.

Bordeaux ve Trabzonspor'un ilgilendiği 27 yaşındaki oyuncunun devre arası transfer döneminde Napoli'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Editör: TE Bilişim