Trabzonspor Kulübü sakatlıkları bulunan futbolcular hakkında açıklama yaptı. Sağ arka adelesinde 2. derece kas yaralanması olan Belkalem uzun süre sahalardan uzak kalacak.

Ligin 15. haftasında Eskişehirspor ile oynanan maçın 27. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ardından sakatlığı sebebi ile Cezayir Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası kadrosundan da çıkarılan Essaid Belkalem’den kötü haber geldi. Son olarak Fenerbahçe karşısında 27 dakika sahada kalan Cezayirli futbolcunun 4-6 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Trabzonspor Kulübü’nün sakatlıklar hakkında yaptığı açıklama şöyle ;

“Sağ arka adalesinde 2. derece kas yaralanması olan Belkalem’in yapılan tetkikler sonrası tedavisinin 4-6 hafta sürmesi planlanmaktadır. Daha önce MR’ı çekilen Bosingwa’nın tedavisi ise normal seyrinde sürmektedir. Fenerbahçe maçından sonra sol ayak bileğinde burkulma teşhis edilen Yusuf’un tedavisine başlanmış olup hafta sonu oynanacak olan Başakşehir maçına yetiştirilmeye çalışılmaktadır. Kronik bel rahatsızlığı olan Cardozo ise yoğun maç trafiği ve kart cezası da göz önüne alınarak 1 hafta süreyle özel çalışma ve tedavi programı doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek. Uzun süredir takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Waris’in ise yapılacak son kontrolünün ardından durumu netlik kazanacaktır.”
Editör: TE Bilişim