Türkiye Spor Toto Süper Ligi 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu’nu açık ara fark ile şampiyon tamamlayan Trabzonspor Kulübü, Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek kadro planlaması çalışmalarını hızla sürdürürken, bordo mavili kulüp adına güzel gelişmeler yaşanıyor.

TFF seçimlerinin ardından yerli kuralının netleşmesini bekleyen Trabzonspor Kulübü, futbolcuların da transfer olmak istediği kulüpler arasında ilk sırada yerini almayı başardı.

BAŞARI GÖRÜŞMELERDE BÜYÜK ETKEN OLUYOR

Trabzonspor yönetiminin futbolcu ödemelerini düzenli olarak gerçekleştirmesi ve Avrupa’ya transfer olacak futbolcuların kendini göstermesi açısından en doğru tercih olarak gözüken Trabzonspor, görüşme yaptığı futbolculardan olumlu geri dönüşler alıyor.

Şampiyonluk sonrası özellikle taraftarı ile dünyaya büyük gövde gösterisi yapmayı başaran Trabzonspor’da forma giymek için de çok sayıda futbolcudan talep geliyor.

AVRUPA’NIN TRANSFER LİSTESİNİ TRABZONSPORLU FUTBOLCULAR SÜSLÜYOR

Trabzonspor forması giyen futbolcuların Avrupa takımlarının transfer listesini süslemesi, gelecek sezon kadro planlaması yapılırken transfer çalışmalarında Trabzonspor yönetiminin elini güçlendiriyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo mavili formayı giymek için haber gönderen isimleri de değerlendirmeye başladı.

 

Editör: TE Bilişim