Yönetim, Avrupa Ligi'nde gruplara kalınmasının ardından çalışmalarını yoğunlaştırırken Kasımpaşalı Kalu Uche için girişimler devam ediyor. 

Nijeryalı futbolcu için Kasımpaşa 4 milyon euro bonservis bedeli isterken, bordo-mavililer rakamı düşürmeye çalışıyor. Geçtiğimiz sezon ligde 19 gol kaydeden 30 yaşındaki Uche, bu sezon ilk 3 haftada forma şansı bulamadı. Bu durum Kasımpaşa'nın Kalu Uche'yi gözden çıkardığı şeklinde yorumlanırken, Trabzon'un transfer umutlarını artırıyor. Fırtına'nın forvet listesinde yer alan Bendtner'in transferi ise suya düştü. Arsenal'in menajeri Wenger, Podolski sakatlanınca Danimarkalı golcüyü satmaktan vazgeçti. 

Öte yandan Trabzonspor'un çok istediği Berbatov için Fulham'ın 4 milyon euroluk bonservis ücretinden aşağı inmemesi nedeniyle sıkıntı yaşanıyor. Bulgar oyuncunun  transferi için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yoğun bir şekilde çalışırken, bu golcü ile birlikte Uche'nin transferi de gerçekleşmemesi halinde yapılan transfer zirvesinde 'golcü almama' kararı alındığı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim