Muharrem Usta döneminde Trabzonspor'un transfer etmek istediği yıldız futbolcu Türkiye'ye yıllar sonra geldi. Hem de Usta döneminde yıldızı parlayan Yusuf Yazıcı'nın aracılığı ile.

Çaykur Rizespor'a transfer olan Fransız golcü yaptığı açıklamalarda '' Kulüp geçen sezon şanssızlık yaşamış olabilir ama bu beni motive ediyor. Birkaç gün önce Rizespor'un sportif direktörüyle konuştum ve çok güzel sözlerle beni motive ederek bu kulübe gelmemi sağladı. Benim için böyle bir karar almak büyük bir olaydı. Pek çok kulüp benimle irtibata geçti. Günün sonunda benim tercihim bu kulüple oldu çünkü ben Rizespor'un projesine güveniyorum ve inanıyorum. eteneğimi, başarılarımı gençlerle paylaşmak istiyorum. Rizespor'un bu yıl farklı işlere imza atacağına inanıyorum. Lille birkaç yıl önce aynı konumdaydı ve çalışmayla, başarıyla nerelere gelebileceğinizi gösterdi. Bir yıldan öbür yıla sezon geçerken çok farklı şeyler yaşanabilir. Ben inanıyorum, çok başarılı işlere imza atacağız." ifadelerine yer verdi.

TRANSFERDE YUSUF YAZICI DETAYI...

Loic Remy, Rizespor'a transferinde Trabzonspor'un eski futbolcusu Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in etkin rol oynadığını belirtti ve açıklamalarında "Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'yla konuştum. Bana Rizespor'u çok güzel anlattılar. Bu sene kulübün çok iyi yerlerde olacağını söylediler." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim