Bordo-mavililer bir yandan Avrupa Kupaları hedefini kovalarken diğer taraftan ise gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı. Trabzonspor öncelikle bir hedef plan çıkardı. Yönetim ve teknik heyet, takımın genç iskeletinden bir hayli memnun. Daha üst sıralara çıkma hedefi ve oyuncu havuzunu genişletmek için nokta atışı transferler yapılacak. Bu isimlerin seçim kriterleri de belirledi. Teknik heyet ve scoutların raporu ile yönetimin ortak görüşü öncelikle Süper Lig'i bilen, Türkiye'ye uyum sağlamış isimlere yönelmek. Fırtına bu sebeple Erzurumspor'un yıldızlarına kanca attı.

ÖNCE KULÜPLERİYLE
Trabzonspor, genç kaleciler Uğurcan Çakır ve Arda Akbulut'un performansından memnun. Yine de BB Erzurumspor'dan İbrahim Sehic için gelen olumlu referansları değerlendirmek istiyor. Karadeniz Fırtınası'nın asıl hamlesi ise Gabriel Obertan olacak. Devre arasında Erzurumspor'a gelen ve etkileyici oyunuyla dikkat çeken Fransız yıldız da gündemde. Böylece orta sahada yaşanan açığı kapatabilecek. Trabzonspor bu sezonun parlayan yıldızı Taylan Antalyalı'yı da renklerine bağlamak istiyor. Yönetim, önce Erzurumsporlu idarecilerle masaya oturacak. Ardından 3 futbolcu için atak başlayacak.

EKUBAN TAPUSUYLA
Karadeniz Fırtınası, yabancı transferinde Caleb Ekuban ve Anthony Nwakaeme gibi şehre çabuk uyum sağlayabilecek isimlere yönelecek. Bonservisi Leeds United'ta olan Ekuban tapusuyla alınacak. Yeni gelecek isimler de benzer kalite ve karakterde olacak.

 Yunus Emre SEL.