Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kaan Ayhan oldu. Milli stoperin adı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anıldı. Sassuolo'dan ayrılması beklenen Kaan Ayhan'ın yeni adresi netleşmeye başladı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...

TFF'nin yeni yabancı kuralının ardından ilk 11'de 3 Türk futbolcu oynatmak zorunda olan kulüpler yerli isimlere yöneldi. Sassuolo'dan ayrılması beklenen Kaan Ayhan bu isimlerin başında geliyor.

Kaan Ayhan'ın adı özellikle Galatasaray'la anılıyor. Sarı Kırmızılıların Kaan Ayhan için Sassuolo'ya teklif götürdüğü ve teklifin kabul edilmediği iddia edilmişti.

Galatasaray'ın dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da milli stoperle ilgilendiği iddia edilmiş fakat transferden olumlu sonuç alınamamıştı. Üç büyüklerin peşinden koştuğu Kaan Ayhan'da sürpiz bir gelişme yaşandı.

Takvim'de yer alan habere göre Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın stoper bölgesinde rekabeti artıracak bir oyuncunun kadroya katılmasını istemesi üzerine yönetim milli futbolcu Kaan Ayhan için temaslara başladı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da uzun zamandır gündeminde yer alan 26 yaşındaki oyuncu için önümüzdeki günlerde Sassuolo'ya kiralama teklifi sunmayı hedefleyen Bordo-Mavililerin, teklife satın alma opsiyonu koyup koymayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Milli oyuncunun ise Türkiye'de oynama fikrine sıcak baktığı ancak birçok takımın kendisiyle ilgilenmesi nedeniyle maliyetinin yüksek olduğu da ifade edildi. Trabzonspor'un kiralama teklifi yapma hazırlığında olduğu Kaan Ayhan için kulübünün bonservis beklentisinin ise 6 milyon Euro civarında olduğu biliniyor.

Trabzonspor'un transfer etmek istediği Kaan Ayhan stoperin yanı sıra orta alanda da görev yapıyor. Sahada joker görevi üstleniyor.

Editör: TE Bilişim