Bordo-Mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı'nın önceki dönemlerinde de kadrosunda görmek istediği Duje Caleta-Car'ı yeniden gündemine aldı. Hırvat savunmacı şu anda Fransız ekibi Lyon'da kiralık olarak forma giyiyor ancak oyuncunun bonservisi İngiliz kulübü Southampton'da bulunuyor. Southampton'ın Championship'te mücadele ediyor olması ve Premier Lig'e yükselme ihtimalinin düşük görünmesi, Trabzonspor için bu transferi kolaylaştırabilir.

Bu transferin gerçekleşmesi için Duje Caleta-Car'ın da takımdan ayrılmayı düşündüğü belirtiliyor. Trabzonspor, tecrübeli oyuncunun transferi konusunda diğer Avrupa kulüpleriyle rekabet içinde olacak ve süreci hızlandırmayı planlıyor.

Öte yandan Trabzonspor'un savunma için düşündüğü bir diğer isim olan Marlon da sakatlık sorunları nedeniyle gündemden düşmüş durumda. Brezilyalı savunmacı şu anda Fluminense'de kiralık olarak oynarken, bonservisi Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında. Marlon'un sakatlığı, Trabzonspor'un transfer planlarında bu oyuncu için beklemeye geçmesine neden oldu.

Trabzonspor O Transfer İçin Harekete Geçti Trabzonspor O Transfer İçin Harekete Geçti

Trabzonspor Yönetimi, savunma hattını güçlendirme konusunda kararlı adımlar atarken, Duje Caleta-Car ve Marlon gibi isimlerle anlaşma sağlanması durumunda takımın defansif gücü önemli ölçüde artırılacak.

Editör: Haber TS