Spor Toto Süper Lig'de Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından müthiş bir çıkış yakalayan Trabzonspor'da gelecek sezonun transfer çalışmaları şimdiden başladı. Takımdan ayrılan Alexander Sörloth'un yerine sezon başında Djaniny ve Afobe'yi kadrosuna katan boro-mavililer, bu isimlerden beklediği katkıyı alamadı.

Djaniny ve Afobe'yi sezon sonunda elden çıkarmayı planlayan Trabzonspor yönetiminin, iki forveti birden gündemine aldığı öğrenildi.

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan'ın haberine göre; bordo-mavililer, Thomas Henry ve Georgios Giakoumakis ile temasa geçti.

Trabzonspor, Belçika Ligi'nde OH Leuven forması giyen Thomas Henry için ezeli rakibi Beşiktaş'la yarışıyor. Fransız forvet, bu sezon Leuven formasıyla 27 lig maçında 20 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

BAKASETAS'TAN GIAKOUMAKIS ÖNERİSİ!

Trabzonspor'un forvet hattı için düşündüğü diğer isim ise Georgios Giakoumakis... Hollanda Ligi'nde bu sezon harikalar yaratan Yunan futbolcuyu, vatandaşı Bakasetas'ın bordo-mavili yönetime önerdiği öğrenildi.

Venlo'da forma giyen 26 yaşındaki santrfor, bu sezon 23 lig maçında 23 gol atarak dikkat çekti.

1.85 boyundaki Giakoumakis'in kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek.