Karadeniz Fırtınası'nda sol bek için sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Trabzonspor, Bayer Leverkusen'in tecrübeli yıldızı Wendell Borges'in peşine düştü. Trabzon, Alman ekibinin gelecek sezon kadro planlamasında yer almayan yıldız için önümüzdeki hafta girişimlerde bulunacak. Abdullah Avcı da onu çok istiyor.

Takvim'in haberine göre; Bordo- Mavililer, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Marlon'un boşluğunu vatandaşı Wendell Borges ile doldurmayı planlıyor. Bayer Leverkusen'de forma giyen yıldız oyuncu Borges'in sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.

4 MİLYON EURO'LUK TEKLİF YAPACAK
Alman ekibi Leverkusen 27 yaşındaki Borges'in önümüzdeki sezon kadrosunda düşünmüyor. Bu nedenle transferde Trabzonspor'un işi daha kolay olacak.

1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu için Bordo-Mavililer'in 4 milyon Euro'luk bir teklif yapacağı öğrenildi. Alman ekibinin bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

SOL BEKTE BAŞKA ADAYLAR DA VAR
Trabzonspor'un sol bek adayları Wendell Borges ile sınırlı değil... A Milli Takım forması giyen Umut Meraş ve Norveçli Birger Melling diğer adaylar...

Teknik Direktör Abdullah Avcı Marlon'un ayrılışı sonrasında sol beke acilen transfer istiyor. Yönetimin önümüzdeki hafta sol bek transferini sonuçlandırması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim