Trabzonspor, Antalyaspor forması giyen Gökdeniz Bayrakdar ve Alanyaspor’dan Efecan Karaca için devrede. Transferin son haftasında iki yıldız için de girişim yapılacak, takas formülü üzerinden şartlar zorlanacak.

Bordo-Mavililer’in daha önce transfer etmeye çalıştığı Gökdeniz Bayrakdar ve Efecan Karaca yeniden radarda... Abdülkadir Ömür’ün A Milli Takım kampında yeniden sakatlanması üzerine kanat transferi ciddi şekilde gündeme geldi. Teknik direktör Abdullah Avcı, 19 yaşında olması nedeniyle Gökdeniz’e daha sıcak bakıyor. Ancak geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor ’un kapısından dönen eski öğrencisi Efecan’ı da istiyor. Karadeniz ekibi, transferin bitmesine 1 hafta kala çalışmalara başladı. Trabzonspor Yönetimi, takas formülü üzerinden şartları zorlayacak.

Parmak gönderilebilir

Özellikle Abdulkadir Parmak’ı Alanyaspor ciddi şekilde isterken, Antalyaspor da daha önce Parmak’ı kadrosuna katmayı düşünmüştü. Gökdeniz için Antalyaspor’un direkt bonservis bedeli 3.5 milyon Euro civarında. Alanyaspor ise 31 yaşındaki Efecan’ın değerini 1 milyon Euro olarak belirledi. 8 Eylül’e kadar Trabzon’da hareketli günler yaşanacak.

Editör: TE Bilişim