Her iki oyuncu için Bursaspor’a 10 milyon Euro teklifte bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu kez transferleri bitirmeyi kafasına koymuş durumda. Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Bursasporlu Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı sevdası yeniden depreşti. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da kadrosunda görmeyi çok istediği iki milli oyuncu için Hacıosmanoğlu’nun kesenin ağzını iyice açtığı, Bursaspor’a reddemeyeceği bir teklif sunduğu ortaya çıktı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için 10 milyon Euro ile Bursaspor’un kapısını çaldığı bilgisine ulaşıldı. Devre arasında iki futbolcuyu renklerine bağlayamayan Hacıosmanoğlu’nun bu kez transferi mutlu bitirmeyi kafasına koyduğu öğrenildi. Bu konuda Hacıosmanoğlu’nun hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı seslendirildi.

Başkan Hacıosmanoğlu’nun her iki futbolcunun transfer parasını sezon sonunda Waris, Yatabare ve Constant’ı iyi bir bedelle satıp karşılamayı amaçladığı kaydedildi. Bu arada üç oyuncuyu isteyen kulüpler bulunduğu bildirildi. Trabzonspor yönetimi en iyi bonservis bedelini ödeyecek kulübe Waris, Yatabare ve Constant’ı satmayı düşünüyor.
Editör: TE Bilişim