Amerikan kulüplerinden Inter Miami, Trabzonspor’un kadrosuna katmak için ciddi çaba sarf ettiği Brezilyalı ön libero oyuncusu Gregore’u kadrosuna kattı. Bugün, Bahia ile varılan anlaşmanın sonucunda 26 yaşındaki futbolcu, kendisini 4 yıl boyunca Inter Miami kulübüne bağlayacak olan anlaşmayı imzaladı. Gregore, Amerika’da kariyerine devam edebilmek için birtakım izinleri alacak. Bu izinleri aldıktan sonra kariyerine MLS’de devam edebilir.

Trabzonspor istemişti
Sezon başında defans hattını ve orta saha bölgesini güçlendirebilmek için oyuncu arayışlarına giren Trabzonspor, ilk etapta Bahia futbolcusu Gregore ile masaya oturdu. Daha önce bu kulüpten Flavio’yu kadrosuna katan Süper Lig ekibi, aynı gelişmelerin Gregore’de de yaşanacağını düşünüyordu. Trabzonspor scout ekibi Gregore için bizzat Brezilya’ya gitmiş ve oyuncunun transfer edilmesine yeşil ışık yakmıştı. Ancak, 26 yaşındaki futbolcuyu kiralamak istemeyen Bahia ile Trabzon anlaşamayınca, yapılan onca girişim rafa kalkmıştı.

Gregore'un performansı
Trabzon’un sezon başında istediği Gregore, bugün MLS ekiplerinden Inter Milan’a transfer oldu. MLS ekibi, ön libero oyuncusunun transferi için Bahia kulübüne 3 milyon 640 bin Euro ödemeyi kabul etti. Bahia ile bu sezon 32 müsabakaya çıkan futbolcu, 3 asist yapıp tam 2 bin 787 dakika görev almıştı. Takımın istikrarlı oyuncularından biri olan Gregore, önümüzdeki 4 yıl boyunca Amerika’da mücadele edecek. (Ajansspor)

Editör: TE Bilişim