Obi Mikel'in takımdan ayrılmasının ardından orta saha arayışlarına hız veren bordo-mavililer bir yandan da sol bek transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Novak'ın 1.5 milyon Euro'da diretmesinin ardından Fırtına alternatifini Brezilya'da buldu.

Trabzonspor'da lige verilen arada transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen bordo-mavililer, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı.

Obi Mikel'in ayrılığının ardından orta sahaya takviye yapmak isteyen Fırtına'da Ante Palaversa, Marvelous Nakamba ve Frank Boya isimleri üzerinde duruluyor.

Trabzonspor orta sahanın yanı sıra sol bek için de arayışlarını sürdürüyor.

NOVAK 1.5 MİLYON EURO'DA DİRETİYOR

Karadeniz Fırtınası iç transferde çalışmalarını sürdürüyor... Sosa'ya yıllık 2 milyon Euro teklif eden yönetim Tangocu ile el sıkışmak üzere… Novak'ın İspanya'dan talibi var. Yıldız oyuncuya Trabzonspor 1 milyon Euro civarında teklif yapıldı. Novak 1.5 milyon Euro civarında istiyor.

ALTERNATİFİ BREZİLYADA BULUNDU

Trabzonspor'da Çek futbolcu Filip Novak'ın sözleşmesi, bu sezon sonunda sona eriyor. Bordo mavili takım başarılı sol beki elinde tutmak istiyor ancak aksi durumda alternatifini de hazırda bekletiyor. Trabzonspor'un aklındaki isim ise Corinthias'tan Carlos Augusto.

Trabzonspor yönetimi scout ekibi tarafından uzun süredir izlenen Carlos Augusto'ya teklif yapacak. Corinthians'ta forma giyen 21 yaşındaki oyuncu için kulübüne Şampiyonlar Ligi sonrası satıştan yüzde 50 pay hakkıyla bir sözleşme sunulacak.

1999 doğumlu olan başarılı sol bek Corinthias formasıyla toplamda 25 maça çıktı ve 1 gollük katkıda bulundu. Bu maçlarda 3 sarı kart göre Augusto'nun bonservis bedeli ise 900 bin Euro olarak gösteriliyor. Genç isim, Brezilya U 20 takımıyla da 6 maça çıktı.