Ünal Karaman geleceğin yıldızlarını topluyor. Transferde gençlik operasyonu başlatan Trabzonspor, Karabük’ün 18 yaşındaki stoperi Talha Sanuç, Altay’dan önlibero Atakan Çankaya ve Turgutlu’dan 1999’lu 10 numara Ferhat Katipoğlu’nu almaya hazırlanıyor.

Ahmet Ağaoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte öze dönüş özneli yeni bir anlayışla sezona girmeyi planlayan Trabzonspor’da gençlik harekatı...

Bordo- Mavililer’de takımın başına gelen teknik direktör Ünal Karaman, geleceğin yıldızlarını takıma kazandırmak için harekete geçti. Hedefte alt liglerin en göze batan isimleri var. Bu konuda detaylı bir çalışma içerisinde olan Karaman, Karabükspor’dan öğrencisi Tayyib Talha Sanuç’un transferini bizzat kendisi bitirdi. Karadeniz ekibi, 18 yaşındaki stoperle birkaç güne kadar sözleşme imzalayacak.

Atakan yüksekten uçuyor 

Trabzonspor’un gündemindeki bir diğer isim ise, Altay’ın dikkat çeken oyuncusu Atakan Çankaya. Bordo-Mavililer, İzmir kulübüne resmi teklif yaptı. Altay yönetiminin 1 milyon Euro istediği 19 yaşındaki oyuncu için iki kulübün önümüzdeki günlerde temaslarını sıklaştırması bekleniyor.

3. Lig’den Ferhat 

Fırtına’nın son olarak TFF 3. Lig’de mücadele eden Turgutluspor’un genç yıldızı Ferhat Katipoğlu’na talip olduğu ve her iki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Trabzonspor, Turgutluspor altyapısından yetişen ve bu sezonun ikinci devresinde 9 maçta forma şansı bulan 1999 doğumlu oyuncu için Kırmızı-Siyahlılar’la görüşmeye başladı. 3 oyuncunun transferi de kampa kadar bitecek.