SAKALA VE SİMY ATAĞI

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan ve 2-3 oyuncu ile ön protokol imzaladığı iddia edilen Trabzonspor, hücum hattı için de girişimlerini sürdürüyor. Bordo-Mavililerin, Belçika ekibi Oostende’de forma giyen 24 yaşındaki Zambiyalı santrafor Fashion Sakala’yı gündemine aldığı öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sakala 29 maçta 13 gol atıp, 3 asist yaptı.

Menajeri ile irtibata geçilen Sakala’nın ikna edilmesi adına görüşmeler sürüyor. Trabzonspor’un İtalya Seri A ekiplerinden Crotone’de forma giyen 28 yaşındaki Simy (Simeon Tochukwu Nwankwo) ile de ilgileniyor. İtalya’da bu sezon 19 golle krallık yarışında dördüncü sırada yer alan Simy’nin satın alma opsiyonu ile kiralanabileceği belirtiliyor. 

SOL BEKE AANHOLT

Solbek mevkisi için Marlon’dan istediği verimi alamayan Trabzonspor, önümüzdeki sezon için bu bölgeye takviye yapmayı planlıyor. Bordo-Mavililer, Leeds United’ın Kuzey Makedon oyuncusu Ezgjan Alioski’yi gündemine almıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncunun menajeri ile yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç alınamamıştı.

Ancak Bordo-Mavililer, Alioski için şartları zorlamak istiyor. Alioski transferinin gerçekleşmemesi halinde Trabzonspor, alternatifini de Crystal Palace’ta buldu. Bordo-Mavili ekibin, Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt’u da gündemine aldığı öğrenildi. 30 yaşındaki sol bekin İngiliz ekibi ile sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Kaynak: Taka Gazetesi

Editör: TE Bilişim