Ara transfer dönemi yaklaşırken takımlardaki hareketlilik de devam ediyor. Trabzonspor kadroda derinlik oluşturmak için Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'i gündemine aldı. Henüz resmi görüşmeler yapılmasa da takas formülü kullanılmaya çalışılacak.

Ara transfer dönemine yaklaşırken takımlarda transfer gündemi de hareketli geçiyor. Lider Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına da devam ediyor.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GÖRÜŞME YAPILMASI BEKLENİYOR

Trabzonspor, Antalyaspor'da forma giyen Doğukan Sinik'i takas karşılığında kadrosuna katmak düşüncesinde. Kadroda çok fazla forma şansı bulamayan oyunculara Antalyaspor'un talip olması sonrası gündeme gelen transfer için önümüzdeki günlerde resmi görüşme yapılması bekleniyor.

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken teknik direktör Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda kadrodaki yerli oyuncu alternatifi sayısı da artırılmaya çalışılıyor. Antalyaspor'un da Trabzonspor'dan Abdulkadir Parmak, Yunus Mallı ve Trondsen ile ilgilenmesi üzerine sürpriz bir takas gündeme geldi.

Bordo-mavili takımın teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onay vermesiyle takasta karşılık olarak Doğukan Sinik istenecek. Henüz kulüpler arasında görüşmeler başlamazken sol kanat, sağ kanat ve ofansif orta saha bölgelerinde oynayabilen 22 yaşındaki Doğukan Sinik, 14 maçta forma giydi ve 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Editör: TE Bilişim