Ersun Yanal imzayı attı, Fırtına’da transfer harekâtı başladı... Eren Derdiyok ve Aatif’ın ismini yönetime veren Bordo-Mavililer’in teknik patronu, listenin ilk sırasına ise Edin Visca’yı yazdı. Bosnalı yıldız için Sevilla, Başakşehir ile görüşürken, taraflar arasında pürüz çıktı. Devreye giren Trabzonspor, Visca’nın şartlarını sordu, Ersun hoca da başarılı kanat oyuncusuyla temas kurdu.

Yeni sezonun planlamasını erkenden yapmaya başlayan Bordo-Mavililer’de en büyük soru işareti teknik direktör konusundaydı.

Başkan Muharrem Usta, sıkıntıyı lig bitmeden çözdü ve Ersun Yanal ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Bu gelişmeyle birlikte transfer çalışmaları da resmen başladı. Mevcut kadroda kaliteli isimlerin olduğunu yönetime ileten Ersun hoca, her şeye rağmen büyük hedefler için önemli isimlere ihtiyaç duyduklarını da söyledi.

Kasımpaşalı Eren Derdiyok ve Sivassporlu Aatif’i mutlaka takımda görmek isteyen Yanal’ın en büyük hedefinin ise Edin Visca olduğu ortaya çıktı.

En iyi sezonu... 

Kariyerinin en iyi sezonunu yaşayan Visca, ligde 33 maçın hepsinde oynadı ve attığı 16 golle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Öyle ki İspanya’nın köklü kulübü Sevilla bir süredir Boşnak yıldızın peşinde. Başakşehir ile pazarlık halinde olan Sevilla’nın henüz transferi bitiremediği, taraflar arasında bir takım pürüzler olduğu öğrenildi.

Para artı takas formülü

Bu ortamda Trabzonspor devreye girerken, Başakşehir’le hemen temasa geçildi. Visca’nın şartları soruldu, para artı takasta oyuncu verilebileceği de iletildi. İstanbul kulübünün önümüzdeki günlerde Bordo-Mavililer’e dönüş yapması bekleniyor. Başarılı kanat oyuncusunun alınması halinde, takıma hücumda seviye atlatacağını düşünen Ersun Yanal’ın, Edin Visca’yla bizzat temasa geçtiği de öğrenildi.
Editör: TE Bilişim