Trabzonspor ve Denizlispor’da oynadıktan sonra Danimarka’nın yolunu tutan Ogenyi Onazi, orada da uzun süre kalmadı ve Avrupa’nın en az bilinen liglerinden birine transfer oldu. 

Ülkemizden ayrıldıktan sonra Danimarka ekibi Sönderjyske’ye giden Nijeryalı futbolcu bu takımda da fazla kalmadı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeni adresi Litvanya Ligi oldu.

Vilnius'a bedelsiz transfer oldu
Onazi, futboldan çok basketboldaki başarısıyla ün salan Baltık ülkesinin Zalgiris Vilnius takımıyla sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlılar serbest durumda olan futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı. 


Serie A'da Lazio tecrübesi var
Bir dönem oynadığı futbolla Trabzonspor’un vazgeçilmezleri arasına giren Nijeryalı futbolcu ağır bir sakatlık geçirmişti. Sahalara yeniden döndükten sonra eski formunu yakalayamayan tecrübeli oyuncunun kariyerinde İtalya’nın köklü kulübü Lazio da var.


Ogenyi Onazi, 2016 ile 2019 yılları arasında formasını giydiği Trabzonspor ile 79 maça çıkıp 7 gol attı. Ülkemizdeki ikinci durağı olan Denizlispor’da ise yalnızca 10 karşılaşmada şans bularak 1 asistle yetindi. Onazi, Nijerya Milli Takımı’nın formasını da 51 kez taşıdı. (Ajansspor)