Bordo mavililerde günler geçtikte Alexander Sörloth ve Andreas Cornelius ihtimalleri azalırken listenin ilk sırasında Ukraynalı forvet Artem Dovbyk var. Ancak görüşmeler yavaş ilerliyor.

Trabzonspor art arta önemli transferi bitirirken sol bek ve forvet transferinde takıldı. Sol beke İsmail Köybaşı'yı alsa da çalışmalarını sürdüren Karadeniz Fırtınası'nda gözler hücum hattına kimin geleceğine çevrildi. Camianın aklı fikri Alexander Sörloth'ta. Ancak başta Fenerbahçe olmak üzere birçok talibi var. Aynı zamanda kiralama ve yıllık ücreti de yüksek.

Andreas Cornelius da dolgun maaş istiyor. Bordo-mavililer alternatifsiz kalmamak için Dnipro'dan Artem Dovbyk'ye kanca atmıştı. Bu transfer de ilk etapta kolay değil. Çünkü 24 yaşındaki oyuncu için Dnipro yüksek bonservis istiyor. 1.89'luk forvetin peşinde başka takımların da olması sebebiyle Dovbyk'nin de ücreti yüksek.

34 GOL ATTI

Dovbyk kariyerinde toplam 114 maça çıktı. 34 gol attı. 4 de asisti var.

SÖRLOTH TÜRKİYE'DE SADECE BİZDE OYNAR

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth ile ilgili bilgi paylaştı. Ağaoğlu, Norveçli forvetin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda yorum yapmadı ancak şu ifadeyi kullandı: Eğer Türkiye'de dönme kararı alırsa sadece Trabzonspor forması giyer.