Lider Trabzonspor'un arkasında ligin ilk devresini 2. sırada tamamlayan ve son hafta maçında Beşiktaş'ı mağlup ederek Fırtına'yı şampiyonluk yarışında yalnız bırakmayacağının sinyalini veren İttifak Holding Konyaspor, Trabzonspor'un eski futbolcusu Caleb Ekuban'a talip oldu. Genoa'da mutsuz olan yıldız futbolcu, Konyaspor'un teklifine sıcak bakıyor. Ekuban ile daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor ilgileniyordu.

Yaz transfer döneminde Trabzonspor'dan İtalya Serie A ekibi Genoa'ya transfer olan Caleb Ekuban için Türkiye iddiaları bitmek bilmiyor.

Basında çıkan haberlere göre; Spor Toto Süper Lig'in flaş ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katıyor.

Yeşil-Beyazlı ekibin, Serie A ekibi Genoa ile yaptığı görüşmeye göre Ekuban 1.5 yıllığına kiralanacak. Yıldız futbolcunun sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Genoa'da Ekuban, bu sezon 17 maçta bir kez gol atabildi.
Edin Visca transferinde mutlu son! Fenerbahçe ve Trabzonspor istiyordu...

EKUBAN FORMAYI KAPTI

Caleb Ekuban'ın ismi daha önce eski takımı Trabzonspor ve Beşiktaş ile anılmıştı.

Sezon başında fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olan ve menajerinden kendisine takım bulmasını isteyen Ekuban, son haftalarda daha sık oynamaya başladı.

Editör: TE Bilişim