Karadeniz temsilcisi geçtiğimiz sezon Abdullah Avcı'nın gelişiyle birlikte hem bireysel hem de takım savunmasını geliştirmişti.

Vitor Hugo ve Edgar İe ikilisiyle müthiş bir başarı yakalayan deneyimli hoca Majid Hosseini ile Hüseyin Türkmen'in performansından ise memnun kalmamıştı.

Hosseini ile yollar ayrılırken bordomavililer 'güvenilir' bir stoperin peşine düşmüştü. Avcı'nın isteğiyle de rota Alanyaspor'dan ayrılan Steven Caulker'a çevrilmişti. Fırtına, İngiliz savunma oyuncusuna teklifini sunmuştu. Caulker düşünmek için süre istemişti.

TEKLİFİNİZ ÇOK CAZİP

Steven Caulker'dan Trabzonspor'un beklediği cevap geldi. 29 yaşındaki İngiliz savunmacı "Teklifiniz beni çok mutlu etti. Çok cazip. Ancak bir süredir İngiltere'den uzağım. Oradan aldığım teklifler var. Görüşmelerim de devam ediyor. Hala kafamda bazı şeyleri netleştiremedim. Eğer Türkiye'de kalmaya karar verirsem size söz ilk sizinle iletişime geçeceğim" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Caulker'ın bu cevabı sonrası oyuncuyla iletişimi koparmazken yine de olumsuz bir ihtimale karşılık alternatifleriyle temaslarını sürdürüyor. (Fotomaç)