Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Kasımpaşa mücadelesinde sahaya çıkan kadroyu büyük oranda sahaya süreceği öğrenildi. Kasımpaşa mücadelesinde takımın ortaya koyduğu mücadeleden genel olarak memnun olan Ersun Yanal'ın kadro istikrarını yakalamak adına fazla değişiklik yapmayacağı belirtildi.

Kaleci ve savunma kurgusunun aynı olması beklenen Trabzonspor'da, Yanal'ın hafta içindeki antrenman performansına göre Güray ve İbanez arasındaki tercihini yapması bekleniyor. 

Orta saha kurgusunda Okay ve Onazi'yi bozmayı düşünmeyen tecrübeli teknik adamın, Gaziantepspor deplasmanında Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan ve Fabian Castillo'ya forma şansı vermesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Yanal'ın Gaziantespor karşısında değişiklik yapması beklenen pozisyonlardan birinin forvet mevkii olması bekleniyor. Kasımpaşa maçında başına darbe olan Muhammet Demir'in yerine Güney Koreli Hyun Jun Suk'un forma giymesi bekleniyor. 

Öte yandan sağ bek ve ofansif kanat oyuncusu adına transfer çalışmalarının devam ettiği bordo mavili ekipte adaylar netlik kazanmaya başladı. Yönetimin transfer döneminin sonuna kadar sağ bek için Micah Richards, hücum bölgesi için ise Luciano Narsingh'i kadrosuna katması bekleniyor. 

Aston Villa forması giyen Micah Richards'ın transferi için İngiltere'de görüşmelere devam eden yönetimin pazarlıkları sürdürdüğü öğrenildi. Bordo mavili yönetimin geçtiğimiz sezon Aston Villa'yla Premier Lig'den bir alt lige düşen Richards'ın sözleşmesinde bulunan bir alt lige düşülmesi durumunda belli bir bedelle serbest kalır maddesini kullanmayı istediği gelen haberler arasında. 

Takımı ileriye taşıyacak olan ofansif bir kanat oyuncusunu kadroya katmak isteyen Trabzonspor'un tekrar PSV Eindhoven forması giyen Luciano Narsingh'e yöneldiği öğrenildi. Sezon sonunda Hollanda temsilcisiyle sözleşmesi sona erecek olan Hollanda'lı oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan yönetimin PSV Eindhoven kulübüyle bonservis bedeli üzerinde temaslarının sürdüğü belirtildi.