Karadeniz devi, sözleşme uzatma teklifini şu ana kadar kabul etmeyen Anthony Nwakaeme'nin yerini doldurmak için arayışlarına devam ediyor. Son dönemde Trezeguet ismi ön plana çıkmaya başladı. Kasımpaşa'da forma giydiği dönemde yıldızı parlayan ve oradan Aston Villa'ya transfer yapan 27 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusu geçtiğimiz sezonun devre arasında Başakşehir kulübüne kiralanmıştı. Burada kısa süre içerisinde 13 maçta 6 gol ve 4 asistlik bir performans sergileyen 1.79 boyundaki futbolcu, menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi. Yönetim, Avcı'nın görüşünü aldıktan sonra hemen harekete geçti. 

5 MİLYON EURO TALEP EDİYORLAR

Bunun üzerine bordo-mavililer tecrübeli futbolcuyu kiralamak istedi. Ancak Aston Villa yönetimi bu olasılığa sıcak bakmadı. Çünkü oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde bitecek, bu nedenle satıp para kazanmaktan yana. Trabzonspor'un Trezeguet için bonuslarla birlikte taksitle ödenecek şekilde 4 milyon euro'luk bir bonservis rakamını İngiliz ekibine önerdiği öğrenildi. Bu arada Aston Villa'nın tecrübeli kanat için 5 milyon euro civarında bir bonservis beklentisi içerisinde olduğu belirtiliyor. Bu nedenle bordo-mavililerin teklifine net bir cevap vermedikleri öğrenildi. Görüşmelerin devam ettiği vurgulandı. 

AVCI, OYUNCU İLE GÖRÜŞTÜ

Rakamı daha uygun seviyelere çekmeye çalışan Fırtına'da, teknik direktör Abdullah Avcı da sürece dahil oldu. 27 yaşındaki sol kanat ile görüntülü konuşma gerçekleştiren tecrübeli hoca, gelecek sezonki planlarını Trezeguet'ye anlattı. Geçtiğimiz yıl hemen her transferde devreye giren ve yaptığı görüşmelerle oyuncuların ikna olmasında kilit rol oynayan Avcı, aynı politikayı izliyor. 

TAM 10 MİLYON EURO'YA GİTMİŞTİ

Fırtına'nın ısrarcı tavrı ve yoğun ilgisinden oldukça memnun kalan Trezeguet'nin bordo-mavili formayı giymeye sıcak baktığı öğrenilirken, bu hafta transferde ciddi aşama kaydedilmesi bekleniyor.

Fotomaç

Editör: TE Bilişim