Transfer döneminin durgun ekiplerinden Trabzonspor'da büyük bombayı patlatıyor... Eneramo ve Jaja'yı sağlık ve özel yaşamlarındaki problemleri nedeniyle transfer etmeyen Karadeniz ekibi, bu kez tam bir profesyonel olan Fransız yıldız Florent Malouda'yı almak için Fransa'ya gitti.

İKİ YILLIĞINA ANLAŞMA

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki futbolcuyla temasa geçen bordo-mavili yönetimin transfer konusunda büyük mesafe katetti ve Malouda ile anlaştı. Bonservis bedeli olmayan Malouda'nın yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret istediği belirtildi.

İFTARDA TRABZON'DA

Trabzonspor yönetimi özel bir uçakla Fransa'ya giderek Malouda'yı Trabzon'a getirecek. Fransa'da eşyalarını topladığı öğrenilen Malouda'yı Aykut Demir transferinde başrol oynayan Kazım Şengöçgel alıp gelecek. Malouda Trabzon'da iftara doğru olacağı bildirildi.

BUGÜN FRANSA'YA GELDİ

Bugün ana vatanı Afrika'dan Fransa'ya gelen Malouda resmi twitter hesabı üzerinden de Chelsea'de kadro dışı kalan Fransız futbolcu, "Artık Avrupa'ya geri döndüm. Rota yine Avrupa. Uzun bir cezanın ardından tekrar harekete geçmek istiyorum! Bugün bunun üzerinde çalışmaya başlıyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

KARiYERi BAŞARIYLA DOLU

Özellikle forvet ve gole dönük orta saha oyuncusu konusunda istekli olan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın talebiyle Malouda için harekete geçen yönetimin, birkaç gün içinde transfere noktayı koyması bekleniyor. 80 kez Fransa Milli Takımı formasını giyen Malouda, istikrarlı kariyeriyle dikkat çekiyor. Futbol yaşantısına Chateauroux'ta başlayan yıldız oyuncu, daha sonra Guingamp, Lyon ve Chelsea'de oynadı. Tecrübeli futbolcu, Fransa'da 5 lig 3 kupa, İngiltere'de 1 lig, 3 kupa ve bir de Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı.
Editör: TE Bilişim