Günebakış'ın haberine göre, Bordo-Mavililer, Galatasaray’la 2 yıl daha sözleşmesi olan Engin Baytar’a devre arasında imza attırarak Antalya kampına yetiştirecek.

SÖZLEŞMESİ VAR AMA!

Trabzonspor’un 2010-2011 sezonu sonrası Galatasaray’a verdiği Engin Baytar, yeniden memleketi Trabzon’a dönüyor. Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın, Engin için olumlu rapor vermesinin ardından girişimleri hızlandıran Trabzonspor transfer kurmayları Engin Baytar ile her konuda prensip anlaşmasına vardı. Engin Baytar için Galatasaray’a transfer bedeli ödemeyecek olan Bordo-Mavililer, Engin’in Galatasaray’dan alacaklarına karşılık sözleşmesini fesh edeceği belirtildi.

TRANSFERİM OLDU

Galatasaray’ın buna yanaşmaması durumunda ise Burak ve Engin Baytar’ın Galatasaray’a satışı ile birlikte doğan ve Trabzonspor’a halen daha ödenmeyen KDV’lere karşılık olarak bu transferin kesin olarak yapılacağı öğrenildi. Aslen Trabzonlu olan ve Trabzon’daki evini satmayan Engin Baytar’ın ise, Trabzon’daki yakınlarını arayarak, “Benim Trabzon’a transferim oldu. Evimi kimseye kiraya vermeyin, dönüyorum” dediği ifade edildi.