Birkaç gün önce İtalyanlar, Napoli'nin 7 milyon euro istediği için Galatasaray ve Beşiktaş'ın, Gökhan İnler yarışından çekildiğini yazmıştı. Bu kez Leggo, Trabzonspor'un İnler için Napoli'nin kapısını çaldığını ve 4 milyon euro teklif ettiğini yazdı. Daha önceki teklifleri reddeden Napoli Başkanı De Laurentis'in bu kez çok da kötü bir karar vermemek için İnler'i Trabzonspor'a gönderebileceği iddia edildi.

TRABZONSPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR
Öte yandan Trabzon'da en çok konuşulan ve sonu merakla beklenen transferde; Trabzonspor yetkililerinin, Erkan Zengin'le görüşmelerde önemli bir yol katettiği ve önümüzdeki birkaç gün içinde başarılı futbolcuyu İsveç'ten alıp Trabzon'a getirmeyi planladıkları öğrenildi.

Aytaç Kara ve Tolgay Arslan'ı da kadrosuna katarak transferi kapatmayı planlayan Trabzonspor'un, kiralık olarak forma giyen Özer Hurmacı için de Kasımpaşa kulübüyle görüşme halinde olduğu belirtildi. Yönetimden bir an önce bonservis sorununun çözülmesini isteyen Özer'in, futbol hayatını Trabzonspor'da sonlandırmak amacında olduğu ifade edildi.