İsmini belirtmediği iki futbolcuyu bugün transfer edebileceklerini bildiren Çakıroğlu, "Bugün transferle ilgili bazı gelişmeler yaşanacak. İki transferimiz olacak ve bunları 01.00'e kadar UEFA'ya bildirme gibi bir vaktimiz var. Bugün iki tane sürprizimiz olabilir. Bunlardan biri garanti, diğeri ise gece saatlerine kadar kesinleşecek" dedi.

Öte yandan Trabzonsor elindeki yabancıları çıkartmak için bugün ayrı bir çaba sarfediyor. Eldeki yabancıların durumu olumlu olumsuz netlik kazanaması durumunda en az bir transferin mutlaka gerçekleşeceği bildirildi. 

BARRİOS'A ALTERNATİF

Boswinga ile anlaşan Trabzonspor, dün maç sonrası Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın forvet alacağız sözleri üzerine harekete geçen bordo mavililer Lucas Barrios ve iki forvet içinde kafa yormaya başladı. Luca Barrios'ta pürüz çıkması durumunda diğer alternatiflere yönelecek olan yönetimde Luis Leal konusunda da ayrı bir çalışma başlattığı öğrenildi.

BELGELER TRABZONSPOR'DA

Portekiz birinci ligi Estoril takımında oynayan 26 yaşında ki Portekizli oyuncu Luis Leal'in bonservis bedelinin 1.7 milyon Euro olduğu öğrenildi. Türkiye'de Sezer Bravo menajeri ile anlaşan Portekizli forvetin yetki belgeleri Trabzonspor yönetminin önünde olduğu gelen bilgiler arasında