Bu sezon Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Onur Recep Kıvrak için bordo-mavili yönetim harekete geçti. 
İspanya La Liga'dan Sevilla ile Valencia'nın sezon başından bu yana takip ettiği ve Manchester United'ın da listesinde olduğu iddia edilen Onur için yeni bir plan hazırlayan Trabzonspor Yönetimi, yıldız kalecinin sözleşmesinde yazan "7.5 milyon euroya serbest kalır" maddesini "15 milyon euroya serbest kalır" maddesine çevirmek istiyor.

ONUR'A ZAM, SÖZLEŞMEYE MÜDAHALE

Geçtiğimiz sezon Onur'un sözleşmesini 31 Mayıs 2016 yılına kadar uzatan Trabzonspor, başarılı file bekçisinin 7.5 milyon euroya yuvadan uçmaması için tüm planları devreye sokacak. Sözleşmesindeki serbest kalır maddesinde yapılacak olan iki katı katı değişikliğe karşılık, yıllık 900 bin euro ve maç başına da 13 bin euro alan Onur'un garanti ve maç başı ücretinde iyileştirme yapacak olan bordo-mavili yönetim, milli kalecinin garanti ücretini 1.3 milon euro seviyesine çekecek.

TEKLİF YOK AMA OLURSA... 

Onur Recep Kıvrak'ı elinde tutmak için 15 milyon euroluk bonservis bedeli belirleyen Trabzonspor Yönetimi, milli kaleci için şu ana kadar kulübe ulaşan resmi bir teklif olmadığını ancak bazı menajerlerin milli file bekçisi için araştırmalar yaptığını dile getirdi.

1988 doğumlu olan ve Tolga Zengin'in ayrılmasından sonra Trabzonspor'da kaptan olan Onur da bordo-mavili kulüpten ayrılmaya sıcak bakmıyor. Olası resmi teklif durumunda kararı tam anlamıyla Trabzonspor Yönetimi'ne bırakacak olan Onur, daha önce de bazı Süper lig takımlarından kendisine ulaşan teklifleri geri çevirmişti.