Trabzonspor’da büyük şov hazırlığı var... Karadeniz ekibi ara transferde kalesini Kayserispor’dan Hakan Arıkan, savunmasını da Akhisar’dan Uğur Demirok ile güçlendirdi ama operasyonlar bitmedi. Bordo-Mavililer, cuma günkü ligin ikinci yarısının ilk karşılaşması olan Sivasspor mücadelesinden önce bombaları patlatmak istiyor. Listedeki isimler, uzun süredir Fırtına’nın gündemini meşgul eden yıldızlar.

Erkan’a özel jet!

Büyük ölçüde ikna edilen Erkan Zengin için Trabzonspor’un oyuncudan gelecek habere göre özel jet yollayacağı öğrenildi. Bordo-Mavililer’i Beşiktaş ile karşı karşıya getiren Tolgay Arslan cephesinde de Fırtına sınırları zorluyor. Bir yandan oyuncu ve ailesi, diğer taraftan da kulübü Hamburg ile  pazarlıklar yapılıyor. Beşiktaş’ın üzerinde rakam teklif eden Karadeniz ekibi, mutlu son için geri sayımda...

Ayrıntılar kaldı

Cuma gününden önce masada olması beklenen diğer 2 isim ise Eskişehirspor’dan orta saha Aytaç Kara ve Kasımpaşa’nın forvete Adem Büyük... Aytaç için Eskişehirspor ve oyuncunun kendisiyle anlaşma sağlandı, gündemdeki diğer futbolcuların işinin bitmesi bekleniyor. Adem Büyük’te ise çok küçük ödeme detaylarının ve takas ile ilgili bonservis-kiralama konularının kaldığı ifade edildi.