Fırtına dinmiyor...

Hakan Arıkan, Uğur ve Erkan derken Trabzonspor, Bursasporlu Ozan ile Şener için 7 milyon Euro+3 oyuncu teklif etti. Timsah paranın yükseltilmesini istedi

Trabzonspor, transferde hız kesmiyor... Yabancı transferinin serbest kalmasının ardından kaliteli yabancıların ön plana çıkacağı yeni dönem öncesi yetenekli isimleri kadrosuna katmak için mesaiye başladı. Fenerbahçe'nin önce 4 milyon ardından zam yaparak 5 milyon Euro teklifinde bulunduğu Bursasporlu Ozan Tufan'ın yanı sıra aynı takımda forma giyen Şener Özbayraklı'yı renklerine katmak için yeşil-beyazlı kulübün kapısını çalan bordo-mavililer, iki oyuncu için 7 milyon Euro ve 3 futbolcu teklifinde bulundu. Her seferinde Ozan'ın fiyatının 10 milyon Euro olduğunu belirten Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı bu teklife sıcak baktı.

31 OCAK BURSA İÇİN SON ŞANS!

Bölükbaşı'nın Trabzon'dan nakit miktarını 7 milyon'dan 9 milyon Euro'ya çıkarmalarını istediği öğrenildi. UEFA'nın Avrupa'dan 1 yıl men cezası verdiği Bursaspor'un cezasının gelecek yıllara da yansımaması için, 30 Eylül 2014 tarihine kadar tespit edilen vadesi geçmiş borçlarını 31 Ocak 2015'e kadar kapatması gerekiyor. Bursa bu nedenle iki oyuncuyu satıp, kasasını rahatlatmak istiyor. 

Kaynak: Sabah