Trabzonspor'da sezon başından bu yana sahibini bulamayan tek pozisyon sol bek. Burada 5 farklı oyuncu forma giydi. Karadeniz devi şampiyonluk için rakiplerine fark atmışken en ufak bir detayı atlamak istemiyor. Bu sebeple teknik direktör Abdullah Avcı sol beke de bir takviye istemişti.

Usta hocanın isteği doğrultusunda bir süredir görüşmelerin sürdüğü Tymoteusz Puchacz konusunda Union Berlin'den olumlu yanıt alınmıştı. 22 yaşındaki sol bek bugün şehre geliyor.

SERT BİR OYUNCU

Yeni sol bek Tymoteusz Puchacz için scout ekibinin verdiği rapor ortaya çıktı. Scout ekibinin defalarca izleyip beğendiği Polonyalı sol beke teknik direktör Abdullah Avcı da onay vermişti.

İşte bordo-mavili ekibin scoutlarının Polonyalı sol bek için verdikleri olumlu rapor: "Ofansif yönü güçlü. Topu iyi kullanıyor. İhtiyaç duyulduğunda sağ açık ve sol açık da oynuyor. Defansif özelliklerinin yanında bunları ekstra olarak yapabiliyor ve sertliği seven bir oyuncu"

TAM BİR MAKİNE

Trabzonspor'un son transferi Tymoteusz Puchacz oldukça güçlü bir oyuncu. Saha içinde ikili mücadeleden hiç çekinmeyen 22 yaşındaki oyuncu sadece 1 defa sarı kart cezası sebebiyle maç kaçırdı. Sakatlık yüzünden hiç sahaya çıkmamazlık etmedi. Enfeksiyon yüzünden 7 gün takımından uzak kaldı. Devamlılığı da Abdullah Avcı için tercih sebebi oldu.

Tymoteusz Puchacz kariyerinde 194 maça çıktı. 18 gol attı, 16 asist yaptı. 34 gole direkt etkisi oldu. (Fotomaç)

Editör: TE Bilişim