Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır'ın gelecek sezon için takımda kalma ihtimali her geçen gün düşüyor.

Yönetim kurulunun da sezon başında transferi son anda gerçekleşmeyen Çakır'ın gidişine bu kez onay vereceği ancak rakamsal beklentilerin de oldukça yüksek olduğu öğrenildi.

Liverpool, Sevilla, Leipzig ve Inter gibi kulüplerin talip olduğu Uğurcan Çakır için iki yeni kulüp daha gündeme geldi. Alman ekibi Borussia Dortmund ve İtalyan ekibi Roma.

Bu iki kulübün de 24 yaşındaki eldivenin bundan sonraki maçlarını takip etme kararı aldığı ve menajeriyle bağlantıya geçtiği ifade edildi.

MENAJERİ HEMEN DEVREYE GİRDİ

Bu arada Uğurcan Çakır'ın performansı dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen ve 43 yaşında olmasına rağmen hala Juventus forması giyen Gianluigi Buffon'un da dikkatini çekti.

Tecrübeli file bekçisinin menajeri Silvano Martina'ya Uğurcan Çakır ile bağlantıya geçmesini söylediği ve Martina'nın da Roma'nın Uğurcan Çakır ile ilgilenmesinde etkin rol oynadığı öğrenildi.

Başarılı eldivenin yabancı menajeri Arturo Canales ile iletişime geçen Martina'nın oyuncuyu Roma'ya getirmek için yetki istediği de öğrenildi. Bu konuda önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanabileceği belirtiliyor.

 Fotomaç / Yunus Emre SEL