Trabzonspor'un paylaşılamayan kalecisi Uğurcan Çakır'a bir talip daha çıktı. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın gözdesi olan Uğurcan Çakır için şimdi de Leeds United devreye girdi. Prens Selman'ın milli kalecimiz için 25 milyon euroyu hazırladığı geçtiğimiz günlerde İngiliz basınında manşetleri süslerken, Leeds United'ın yapacağı teklif şimdiden merak konusu oldu.

UĞURCAN ÇAKIR'DA PRENS SELMAN'A BİR RAKİP DAHA

Newcastle United'ın sahibi Prens Selman'ın Uğurcan Çakır hayali suya düşebilir! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leeds United'ın da Uğurcan Çakır için devreye girdiği ve kulüp yetkililerinin 25 yaşındaki file bekçisinin menajeriyle görüşmelere başladığı öne sürüldü.

TRABZONSPOR'U HEYECANLANDIRAN KAPIŞMA

Leeds United'ın Uğurcan Çakır için yapacağı olası teklifin, Prens Selman'ın düşündüğü 25 milyon euroyu aşması halinde, Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nin karşı hamle yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. İki Premier Lig ekibinin böyle bir çarpışmaya girecek olması ise Trabzonspor'u rekor bonservis konusunda heyecanlandırıyor.

MİLLİ MAÇTA GÖZLER ÜZERİNDE OLACAK

24 Mart Perşembe günü Portekiz ile deplasmanda oynayacağımız milli maçta birçok Avrupa devinin scout ekibinin Uğurcan Çakır'ı izlemeye geleceği kaydedildi. (Akşam)

Editör: TE Bilişim