Trabzonspor iddialarına cevaplayan Ziya, "Her Trabzonlu çocuğun hayalidir Trabzonspor'da oynamak" dedi. Denizlisporlu Ziya Alkurt, Trabzonspor'a transfer olacak mı? İşte resmi açıklama! Trabzonspor'a yeşil ışık! Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Ziya Alkurt, "Her Trabzonlu çocuğun hayalidir Trabzonspor'da oynamak. Transfer haberleri beni çok mutlu ediyor.

Kim Trabzonspor'da oynamak istemez ki? Oynayanlar bizden daha mı iyi? Trabzonspor benim hayalimin takımı fakat şu anda Denizlispor'daki şampiyonluk sürecine odaklandım. Trabzonspor'dan bana ve menajerime gelen resmi bir teklif yok” diye konuştu. Yücel İldiz'e övgü dolu sözler Yücel İldiz'e övgü dolu sözler Yeşil-Siyahlı takımın şampiyonluk şansını yorumlayan Ziya, "3 yıldır Denizlispor'dayım. Burayı çok sevdim. Şehir futbolu seviyor. Bu da futbolcu arkadaşlarımın ve benim performansını olumlu yönde etkiliyor. Takımımız da bu sezon iyi gidiyor. Bu sezon kaliteli bir takıma sahibiz. Yücel İldiz hocanın gelmesiyle birlikte seri yakaladık. Yücel hoca, babacan bir insan. Yücel hocaya ‘büyük baba’ diyoruz, onu çok seviyoruz.

Son sekiz haftadayız, her şey çok kolay değil. Aradan sonraki ilk 3-4 maç bizim için önemli" açıklamasında bulundu.  (Ajansspor)