Belki erken olacak ama Trabzonspor transfer de atacağı adımları, alacağı isimleri şimdiden belirlemeli, tabi yasak olmazsa.

Sezonun en büyük talihsizliklerini yaşayan takım olarak iddialı olabileceği sezonda en çok sakatı vererek büyük bir talihsizlik yaşayan bordo mavili ekip  yeni dönemde de benzeri hadiseleri yaşamamak için kadro derinliğini geniş tutmalı.

Ucuz ve kaliteli ekip kurabileceğine inandığım fırtına başta verim alamadığı İbanez gibi isimlerle yollarını ayırmalı.

Bu arada Rizespor’u Trabzonspor’dan daha fazla izlediğimi de söyleyebilirim. Devre arasında yaptıkları transferlerle yükselişe geçen Karadeniz ekibinin ortaya koyduğu futbolla elde ettiği sonuçlar oldukça keyif verici.

A.Umar, Musa Çağıran, Vedat Murigi ve diğerleri. Birçoğu devre arası alınmış olmalarına rağmen takımlarına çabuk uyum sağlamış olmaları sevindirici. Bu üç isminde Trabzonspor’da oynamalarını isterim. Hatta daha da fazlası olabilir.

Birde Kayserispor’dan Deniz Türüç, belki maliyetli bir futbolcu olabilir ama orta sahayı vereceği katkıyı düşünürsek bu formayı giymeli derim.  

Rodallega’nın gideceği yolunda da haberler okuyorum, umarım doğru değildir çünkü Rodellega güçlü fiziği ve çabuk oyunuyla takıma katkı sağlayan önemli bir isim.

Yusuf ve Abdulkadir’ede yüksek teklifler geliyormuş, bence biri satılabilir ve ondan gelecek parayla da yeni transferlere ödenek ayrılabilir.