İç transferde dün Abdülkadir Ömür ve Hüseyin Türkmen'le yeni sözleşme imzalayan Trabzonspor'da Danimarkalı futbolcu Jens Larsen'e talip var.

Milliyet'in haberine göre; Sahada en fazla 8 yabancı zorunluluğu nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Avcı, yerli oyuncuları devreye sokmasıyla daha da rahatlamış olacak. Fırtına'da Hüseyin’in gerektiğinde sağ bek oynaması da, bordo-mavililerin elini güçlendirecek.

Larsen'e teklif var

Trabzonspor'da bu sezon 21 resmi karşılaşmada görev yapan Larsen'e ülkesi Danimarka Ligi ekiplerinden Brondby ve İsveç takımı Malmö'nün talip olduğu iddia edildi. Trabzonspor'da kimi zaman parlak kimi zaman da sönük performansı ile dikkat çeken Larsen'e somut teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alınacak. 

Bordo-Mavililerde Bruno Peres’in sakatlıktan kurtularak takıma dönecek olması, yabancı kontenjanında bir fazlalık anlamına gelecek. Ancak Danimarka Milli Takımı ile birlikte Dünya Kupası’nda yer alan sağ bek Jens Larsen’in, şimdiden taliplerinin bulunması, Trabzonspor ’a hem yabancı için yer açabilecek hem de para kazandırabilecek.  (Milliyet)

Editör: Haber TS