22 Ekim’de yapılacak TTSO seçimleri öncesinde TTSO Başkan Adayı Erkut Çelebi, seçimlerin Türkiye’ye örnek olması gerektiğinden bahsetti…

ERKUT ÇELEBİ’DEN SEÇİM KONUŞMASI

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yeni dönem başkanını 22 Ekim'de seçecek. TTSO seçimleri öncesinde başkan adayları, tek tek hedeflerini paylaşmaya devam ediyor. TTSO Başkan Adayı Erkut Çelebi de seçimler öncesinde dikkat çeken bir konuya değindi. İşte, Çelebi'nin o açıklamaları:

Seçim sürecinde herkesin hassasiyet göstermesi gerektiğini söyleyen Erkut Çelebi, "Seçim sürecinde karalama kampanyaları kimseye fayda getirmez. Yapılanlar, yapılmayanlar ve projeler konuşulur. Önümüzdeki seçim, Trabzon'a yakışır, Türkiye'ye örnek olacak bir seçim olmalı. TTSO'nun itibarını zedeleyecek herhangi bir eylemden ve söylemden uzak durulmalı." dedi.

Trabzon'da birlikte güçlü bir TTSO yönetimi oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Çelebi, odanın mevcut projelerini geliştirmek adına temaslarda bulunduğunu belirtti.

Yaklaşan seçimin, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasına yakışır bir seçim olmasını arzuladıklarını dile getiren Çelebi, "Biz kimsenin çirkinliğine bulaşmayacağız. Koltuk uğruna odamızın itibarını bozmaya kimsenin hakkı yok. Şehrimizde güzel bir birlik oluşturduk, güzel bir kampanya yürütüyoruz. Başkan adayları arasında tatlı bir rekabet var. Kazanır ya da kaybederiz. Ama kazanan yeter ki TTSO olsun, kazanan Trabzon ve Türkiye olsun." açıklamalarında bulundu.