Türk kadınları Sarıyer Rumeli Kavağı’nda bulunan İstanbul plajları içinde saklı bir mücevher olan kadınlar plajına akın ediyor. Özellikle daha muhafazakar ve tesettürlü kadınların tercih ettiği plaj, birçok şekilde kolay ulaşımla gidilebiliyor.

Kadınlar Plajına Nasıl Gidiliyor?

Sahilde dinlendirici bir gün geçirmek istiyor ve rahatlıkla denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarmak istiyorsanız, kadınlar plajını sizin için mükemmel bir seçenek olacaktır. Ulaşımının da kolay olduğu plaja özel araçlarla gidilebiliyor.

  • Özel aracı olmayanların şehir içi otobüs hatlarını kullanmaları gerekiyor.
  • Şehir vapur hatları da plaja yakın şekilde geçiyor.
  • Sarıyer-Rumeli Kavağı otobüs durağı ise plaja 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

İsteyen misafirler ise belli noktalara gidiş dönüş yapan servis araçlarını kullanabiliyor. Anadolu yakasında; Ümraniye Kartal, Kavacık ve Pendik bölgelerine servis bulunuyor. Avrupa yakasında ise Mahmutbey, Kirazlı metro istasyonu ve Yenibosna Koçtaş’a kadar servis kullanılabiliyor.

Servis sabahları 06.30 ile 07.00 arasında hizmet verirken; dönüş saatleri trafiğe bağlı olarak 18.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılıyor.

Plaja Gitmek Fazla Maliyetli Değil

İstanbul’un Sarıyer ilçesi Rumeli Kavağı’nda bulunan kadınlar plajı; çarpıcı kum şeridi, kristal berraklığında denizi ve güzel doğa manzarasıyla harika bir dinlence yeridir. Kullanabileceğiniz birçok hizmeti sunan plaj ise fazla maliyetli değil.

Dışarıdan istediğiniz gibi yiyecek ve içecek getirme olanağınız bulunuyor. Avrupa yakası için hafta içi 180 TL ve hafta sonu 200 TL ücret alınıyor. Asya yakasından gelen misafirler için ise; hafta arasında 200 TL ve hafta sonu 220 TL olarak ücretlendiriliyor.

Ücretlere yolculuk ücreti, giriş, masa ve sandalye, şezlong ve şemsiye ücreti dahil şekilde hizmet veriliyor.

Tüm Hizmetler Sunuluyor

Güzel bir hafta sonu geçirmek ya da tatilinizi hafta için İstanbul’da muhteşem kumu ve deniziyle Sarıyer Altınkum plajında geçirmek isteyenler, hemen her türlü hizmetten yararlanıyor.

Cankurtaran, sağlık ve duş kabini, masa ve sandalye, şezlong ve şemsiye, vestiyer ve büfe hizmetlerinden yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca namaz kılmak istiyorsanız bir mescit de plaj alanında bulunuyor.

Misafirler yiyecek ve içeceklerini kendileri getirebildikleri gibi, istedikleri takdirde, plajın hizmetleri içinde bulunan yiyecek büfesinden satın alma işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Aynı zamanda Rumeli Kavağı’nda mola verenler için market ve mağazalar da misafirlere hizmet veriyor.