Türkiye Tenis Ligi Finalleri için Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Trabzon kentine geldi. 

Türkiye'nin en eski teniz kulüplerinden 1951 tarihli Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü, Türkiye Tenis Ligi finalleri için bugün Trabzon kentine ulaştı. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Tenis Ligi son müsabakaları Trabzon'da oynanacak. Trabzon, tenis finallerinde Zonguldak'lı sporcuları ağırlıyor. 

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Kadın Tenis Takımı, Ekim ayında düzenlenen Tenis Ligi müsabakalarında Karadeniz Bölgesi şampiyonu olarak Zonguldak'a büyük bir gurur yaşatmıştı. 12-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenen TTF Türkiye Tenis Ligi Finalleri için kadın sporcular bugün Trabzon'a geldi. 2022 Tenis Ligi finallerinde 12 kulüp kozlarını paylaşacak.

Antrenör Salih Yıldız önderliğinde Sudenaz Topuz, Sude Doğan ve Özlem Yıldız'dan oluşan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Tenis Takımı Trabzon kentinde ağırlanıyor. Karadeniz şampiyonluğunu alan takım, 316 kulüp arasından ilk 12'ye girerek kulübe büyük bir gurur daha yaşattı. Teşekkür ve açılış konuşmasının ardından 1 haftalık final turu bugün başlıyor.

Editör: Didem Bektaş