HaberTS - Haber Servisi - Netflix, yeni filmi The Old Guard için bu hafta sonunda geçerli olacak olan bir yarışma düzenliyor. Bu yarışmanın kazananı toplamda 83 yıllık ücretsiz netflix hesabı sahibi olacak. Yarışma, belirli bir tarayıcı üzerinden gerçekleştirilecek. Sizin yapmanız gereken tek şey yarışmada en yüksek puanı almak. En yüksek puanı aldığınız takdirde kazanan siz olursunuz.

Geçtiğimiz hafta içerisinde yayınlanan yeni Netflix Filmi The Old Guard, kısa süre içerisinde popüler olmayı başardı ve büyük beğeni topladı. Hollywood’un en popüler isimlerinden biri olan Charlize Theron’un hem başrolünü hem de ortak yapımcılığını yaptığı filmin yönetmeni Gina Prince-Bythewood’dur.

Ölümsüzlüğü konu edinen film The Old Guard’da Charlize’nin canlandırdığı Andy adlı bir ölümsüz, yine ölümsüzlerden oluşan bir operasyon ekibine liderlik ediyor. Konunun ölümsüzlükle ilgili olduğundan emin olduysanız eğer haberimizin asıl konusuna geçelim.

Ödüllü Yarışmayı Kaçırmayın

Netflix, The Old Guard filminde dikkatleri çekebilmek için bu hafta sonu ödülü oldukça ilgi çekici bir yarışma düzenleyecek. Andy karakterini yöneteceğiniz tarayıcı oyunu, film ile aynı hikayeye sahip ve oyunda Andy’nin düşmanlarını alt etmeye çalışıyorsunuz.

Karakterimiz, tıpkı filmde olduğu gibi oyunda da ölümsüz ve onu öldürmeye çalışmak onun yalnızca yavaşlamasını sağlıyor. Eğer oyunda vurulursanız, karakteriniz beş saniye boyunca yer yatıyor ve ardından yeniden canlanarak düşmanlarıyla savaşmaya devam ediyor. Oyundaki tek amacınız en yüksek puanı alabilmektir.

Netflix tarafından 17 Temmuz 18.00 itibariyle başlatılacak olan yarışma 19 Temmuz tarihinde sona erecek. Bu süreçte en yüksek puanı elde eden kişi tam 1000 aylık yani 83 yıllık Netflix aboneliğinin sahibi olacak. Bir başka deyişle de ölümsüz bir Netflix hesabının sahibi olabilecek.

Dünya çapında 150 milyon abonesi olan ve yaptığı yarışmaya her kullanıcının kolaylıkla erişebileceği bir tarayıcı oyunu üzerinden gerçekleştirileceğini düşünürsek, katılımın yüksek olacağını düşünüyoruz. Bununla beraber şansınızı denemek için mutlaka saat 18.00’ı bekleyin.

Editör: TE Bilişim