10 Yıldır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı son zamanların en çok tercih edilen programları arasında yer almakta. Her olayla beraber ilgi çekmeye ve olayları çözümlemek için çaba göstermeye devam eden Müge Anlı, son 5 Yılın En Çok İzlenen Televizyon programı ödülünü alan Müge Anlı, başarısına başarı katmaya devam ediyor. Kedisini kaybedenin başvurduğu program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert de ilginç şeyler yaşanıyor. Şimdiki gündemimiz de Şiar Kılıç. 9 yaşında olan Şiar Kılıç ile ilgili tüm detayları sizlere aktarmak istiyoruz. Şiar Kılıç'ın ölümünü şüpheli bulan babası, dedesi ve babaannesi arayış için Müge Anlı'ya başvurdu.

10 Yıldır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı son zamanların en çok tercih edilen programları arasında yer almakta. Müge Anlı’ya gelen bir olay oldukça ilginç. Nisan ayında Sakarya’nın Kocaali İlçesinde olan bir evde çıkan yangında ölen 9 yaşındaki Şiar’a Ne Oldu? Şiar Kılıç’ın babası, dedesi ve babaannesi programa katıldı. Şiar Kılıç’ın ölümünün şüpheli olduğunu düşünen baba Samet Kılıç, detayları öğrenmek istiyor. Bugün, Müge Anlı da bugün Şiar’ın Annesi Canlı Yayına Katıldı! 9 Yaşındaki Şiar ile ilgili iddialar oldukça ilginç. Şiar’ın ölümünü rüyasında gördüğünü iddia eden annesi Gülizar, yayında oldukça sakin göründüğünden ötürü insanlar şüphelendi. 9 yaşındaki Şiar Kılıç nasıl öldü? İfadeler, iddialar, şüpheler ve suçlamaların ardı arkası kesilmiyor. Bir tarafta acılı bir baba, çocuğunun ölümünün şüpheli olduğunu araştırırken, diğer taraftan suçlanan bir anne kendini ispat etmeye çalışıyor. İşte, Şiar Kılıç olayının detayları.

9 Yaşındaki Şiar Kılıç Olayı Nedir?

Nisan ayında Sakarya’nın Kocaali ilçesinde bir evde çıkan yangında mahsur kalarak hayatını kaybeden Şiar Kılıç’ın ölümü şüpheli görülmektedir. Olaydan aylar sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Şiar Kılıç’ın babası oğlunun yangından önce öldüğünden şüphelendiğini söyledi. Programa katılan Anne Gülizar bazı iddialarda bulundu. Baba Samet, oğlu Şiar’ın eski eşinin ilişkisi olduğu kişi tarafından şiddete maruz bırakıldığını ve şiddet uygulanarak öldürüldüğünü iddia etti. Yangın olmadan 2 gün önce hastaneye giden Gülizar’ın doktora oğlunun öldüğünü söylemesi tüm soru işaretlerini çoğalttı. Müge Anlı da anne Gülizar’ın o tarihte ölmemiş oğlunu, o gün neden öldü gibi göstermesini sorsa da cevap alamadı.Gülizar hanımın bu denli sessiz kalması insanları şüphelendirmiyor değil. Canlı yayına katılan seyirciler tarafından söylenen iddialar da insanların kafasını karıştırmaya yetti. 

9 Yaşındaki Şiar’ın Esrarengiz Ölümü Araştırılıyor

Ölen 9 Yaşındaki Şiar Kılıç’ın annesi canlı yayında bazı iddialarda bulundu. Şiar’ın annesinin komşusu canlı yayına bağlanarak 4 aylık bebeği öldürüp gömdüler dedi. Şiar Kılıç’ın annesi Gülizar Amanet de eski kayınpederim karnıma vurduğu için düşük yaptım. Gülizar’ın iddialarına kayınpederi ben yapmadım dese de iddialar devam ediyor. Gülizar, “ Hamile olduğumu bilmiyordum, Kemal Amca bana vurdu, ben de düşünce bebeğim düştü.” Dedi.

Hastanede 3 ay yattığını söyleyen Gülizar’ın neden 3 ay hastanede yattığı araştırılıyor. Gülizar’ın söyledikleri kafa karıştırdı. Gülizar’ın söylediği iddialara göre 4 aylık çocuk düştükten sonra çocuğun ölüsünü, kayın validesi ve kayın pederi istediğini iddia ederek bebeği toprağa gömdüklerini söyledi. Köpekler toprağı eşeleyince bebek toprağın dışına çıkıyor ve otopsi yaparak bebeğin bana ait olduğu belli oldu. Dedi.

İsmini vermek istemeyen bir izleyici telefonla bağlanarak bazı iddialarda bulundu. Seyirci: Şiar’ı bir kere gördüğünü ve daha sonra hiç görmediğini açıkladı. Şiar’ı sorduğumda babası Hami, eve kilitledim, o cezalı diyordu. Onun sakat maaşını yemek için aldım diyen üvey baba, Şiar’ı aç bırakıp, eve kilitliyordu, kardeşleri gizli gizli Şiar’a ekmek verirdi. Şiar, yangında öldükten sonra Gülizar ve Hami herkese gülerek anlatıyorlardı. İyi ki öldü, salak kurtulamadı diyorlar. Dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yayınına telefonla bağlanan Gülizar’ın aynı evde yaşadığı Bahadır Bey canlı yayına bağlanarak, gece 23.00 esnasında Şiar uyumak için bitişiğimizdeki eve geçti. Gülizar zaten daha önce Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek demişti. Dedi.

Olaya şahit olan bir izleyici de “Yangından cesedi çıkarılan Şiar’ın el ve ayak bilekleri yoktu” sözleri şüphe bıraktı. Şiar Kılıç hakkında bu kadar iddia olmasından ötürü şuanda Şiar Kılıç’ı öldüren kişinin annesi olduğunu düşündürmeye başladı.

İsmini vermek istemeyen diğer bir izleyici de, Hami İstanbul Yenimahalle de oturuyordu ve Şiar’ı dövdüğü için kolunda izler vardı. Şiar’ı dövdükleri için Hami’yi mahalleden kovmuştuk. Hami, hem ailesini hem de çocuklarını dövüyordu.

Üç Çocuğumun Ölümünü Rüyamda Gördüm

Üç çocuğumun ölümünü rüyamda gördüm diyen Gülizar, acaba dikkat mi çekmek istiyor? Çocuğun ölümünden dolayı suçluluk mu duyuyorsun diye sorulduğunda, Vicdan azabı duyuyorum dedi. Gülizar’a gerçek ile rüyayı birbirine karıştırdığın olmuyor mu diye sorduklarında hayır olmuyor dedi. Oğlum, 13 yaşını görmeyecek demeseydim, ölmeyecekti dedi. Kızımın da 18 yaşına girmeden öleceğini gördüm dedi.

Şiar’ın ölümüyle ilgili iddialar devam ediyor. Şiar’ın ölümünün şüpheli olduğu aşikar. Şiar’ın annesinin söylediği iddialar sonucu eski kocası fazlasınca suçlansa da telefonla yayına bağlanan seyirciler, Hami’nin, yani Gülizar’ın şimdiki eşinin çocuklara şiddet uyguladığını iddia ettiler. Suç kimde. Şiar Kılıç kazaya mı kurban gitti yoksa bilerek mi öldürüldü? Tüm iddialar, ifadeler alınmaya, araştırma yapılmaya devam ediliyor.

Editör: TE Bilişim